Diensten

Schilder- & straalwerken

Voor alle straal- en schilderwerken kunt u bij Skyworkers terecht. Onze vakschilders zijn gespecialiseerd in stralen en schilderen op grote hoogte, diepte en moeilijk bereikbare plaatsen, maar ook voor totaalprojecten zijn we inzetbaar. En dat aan de hoogste kwaliteit, gekoppeld aan zeer economische prijzen.
We werken on- en offshore in alle industriële sectoren: voedingsindustrie, chemie, nutsvoorzieningen, petrochemie, bouwsector, infrastructuur,... noem maar op. Wij hebben er ervaring in.
We zijn sterk gecertificeerd (VCA-P, BCCA, IRATA,...) en gebruiken de nieuwste technieken en technologieën. Van het klassieke zandstralen tot het stofarme spunge-stralen. Van roestwerende coatings tot betoncoatings. Waar anderen afhaken gaan wij vastberaden door!

Offshore

Dankzij onze ervaren offshore teams, kan Skyworkers zijn uitgebreidde waaier aan diensten ook offshore aanbieden. Ook onze offshore techniekers zijn doorgedreven opgeleid en gecertificeerd (Irata 1,2 en 3, Full GWO, VCA, Nogepa, Besloten ruimtes,first aid,...), want veiligheid blijft onze grootste prioriteit. We werken reeds offshore voor verschillende multinationals in de windenergie, petrochemie, maritieme sector,...
Enkele voorbeelden van de mogelijkheden zijn:
- Blade inspections/repairs
- Schilder/straalwerken
- NDT
- Nace
- Laswerken
- Industriële Reiniging
- Electriciteitswerken
- ...

Industriële Reiniging

Skyworkers heeft jarenlange ervaring met industriële reiniging in verschillende omgevingen. We reinigen in besloten ruimtes, op hoogte, in diepte, in ATEX zones, in zones met beperkte zuurstof, in hoge temperatuur, met leeflucht,… We reinigen silo's, ovens, tanks, gevels, spheres, machines, dakspanten,... We reinigen met de hand, HD reiniger, pneumatische hamers,...
Geen klus is ons te zwaar en we doen het allemaal volgens de hoogste veiligheidsnormen en met de nieuwste technieken.

Besloten ruimtes

Bij Skyworkers zijn al onze mensen opgeleid om te werken in besloten ruimtes, met leeflucht, in stikstofomgevingen, in omgevingen met beperkte zuurstof,... Daarbovenop zijn al onze mensen opgeleid als mangatwacht, om first aid toe te passen en reddingen uit te voeren.
Bijna heel onze waaier van diensten is ook van toepassing in besloten ruimtes (inspecties, laswerken, reiniging, constructie,...). Of het nu om een silo gaat of om een oven, onze techniekers voelen er zich als een vis in het water.

Ontstoffingen

Bij Skyworkers wordt de lijn van de industriële reiniging doorgetrokken naar ontstoffingen. Op alle mogelijke plaatsen verwijderen wij stof op industrieel niveau. We ontstoffen silo's, machineparken, schachten, nieuwbouw (eerste reiniging), magazijnen,...
Hiervoor gebruiken we opnieuw de laatste technieken en materialen ( handmatig materiaal, verschillende soorten draagbare stofzuigers, zuigwagens,...). Stof krijgt bij Skyworkers geen kans!

Inspecties

Skyworkers heeft enkele professioneel opgeleide inspecteurs tussen zijn rangen, die op drie vlakken werkzaam zijn:

- Blade inspecties: Vakbekwaam in kaart brengen van de staat van de blades van windturbines en eventuele schade. Dit wordt doorgegeven naar de klant in de vorm van duidelijke rapportering op maat.
- NDT: Non Destructive Testing in al zijn vormen. Van visuele inspecties over ultrasone testen (wanddikte, lasonderzoek,...), magnetische testen, penetrante testen, eddy current,... Rapportering wordt op maat gemaakt door ervaren NDT inspecteurs.
- Coating inspectie: Onze NACE inspecteurs brengen de staat van uw coating in kaart en geven professioneel advies.

Het grote voordeel van Skyworkers is dat we de herstellingen nadien in eigen beheer kunnen uitvoeren. Geen tijdverlies of moeilijke communicatie met verschillende partijen.

Afbraakwerken

Skyworkers doet allerhande afbraakwerken, zowel industrieel als particulier. Of het nu om verouderde industriële constructies gaat (bv: ovens, silo's, schouwen, etc...) of andere bouwwerken, wij breken het af op een veilige en gecontroleerde manier.
In het verleden hebben we ook regelmatig gespecialiseerde afbraakfirma's geassisteerd op plaatsen waar zij niet bij konden.
Maar we nemen evenzeer totaalprojecten aan.

Constructie

Wij assisteren aannemers op particuliere en industriële projecten op plaatsen die voor hen onbereikbaar zijn. Zo hebben wij gewerkt aan opbouw van tanks, fabriekshallen, silo's, brandveiligheidsstructuren, etc. Ook installeren wij toegangsmogelijkheden zoals brandladders, bordessen, etc... Verschillende soorten valbeveiliging, gevelbeplating, dakrandbeveiliging, duivenwering, etc... plaatsen we ook zeer regelmatig.

Renovatie

Skyworkers doet renovatie van gebouwen en industriële installaties. Van renovatie van een dakgoot over renovatie van silo's en tankenparken tot betonrenovaties. Renovatie van A tot Z met professionele projectbegeleiding.

Gevelreiniging

Wij reinigen alle soorten gevels, van metalen sandwichpanelen over gevelplaten tot volledige glazen gevels.
Dit kan in combinatie met reiniging van ruiten, zonnepanelen, zandstralen, etc. Ook je bedrijfslogo of reclamepanelen nemen we onder handen. Steeds gebruiken we hiervoor de efficiëntste en veiligste werkmethode.

Safety netting

We zijn actief in de verkoop en verhuur van safety nets. We plaatsen ze en, indien tijdelijk, nemen we ze ook weer weg.
Ons assortiment is zeer uitgebreid: Valnetten en individuele valbeveiliging, magazijnnetten, werfdoeken, steigerbekleding, netten voor de bescherming van gebouwen tegen vogels en steenslag, hijsnetten, signalisatienetten, dekzeilen, gewapende folie, etc.

Valbeveiliging en ankerpunten

Skyworkers zorgt ervoor dat uw personeel veilig daken/hoogtes kan betreden. Voor elke plaats of project hebben wij de beste oplossing: plaatsen van (kooi)ladders, veiligheidsmarkeringen, hekwerk, leeflijnen en ankerpunten. Alles in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften en met de nodige keuringen natuurlijk.

Laswerken

Voor alle laswerken op moeilijk bereikbare plaatsen kan Skyworkers specialisten leveren. Van renovatiewerken tot plaatsing van nieuwe constructies, wij leveren steeds kwaliteit.  Wij nemen ook totaalprojecten aan.

Herstellingen

Voor elke herstelling op moeilijk bereikbare plaatsen moet je bij Skyworkers zijn. Wij doen mechanische herstellingen, electriciteitswerken, isolatiewerken, paint repairs, bouwtechnische herstellingen, noem maar op. Voor elke tak hebben we een specialist in dienst.

Telecommunicatie

Skyworkers is actief in alle installatie- en onderhoudswerken in de telecomsector: antenne- en schotelinstallatie, BTS / RRU / Antenne installatie, capaciteitsupgrades, etc...

Reinigen en herspuiten van daken

Skyworkers reinigt, ontmost en herspuit alle daken. In samenwerking met zusterbedrijf Skyroofs doen we evenzeer herstellingen, renovaties en zelfs nieuwbouw van daken, beiden industrieel en particulier.

Mangatwacht/Rescue

Al onze mensen zijn opgeleid om bij werken in besloten ruimtes te fungeren als mangatwacht. Het grote voordeel van een mangatwacht te bestellen bij Skyworkers, is dat al onze mensen Irata opgeleid zijn en dus ook evacuaties kunnen uitvoeren. Onze Irata 3 techniekers zijn ware rescue-specialisten en onmisbaar als u werken in besloten ruimtes wil inplannen.

Skyworkers

+32 (0)14 750 220
info@skyworkers.be
Dompel 3
2200 Herentals