OFFSHORE WIND, ONDERHOUD GEBOUWEN & PETROCHEMIE

Installaties en gebouwen future proof maken. Skyworkers maakt hiervan een erezaak. Doorheen de jaren hebben wij heel wat expertise opgebouwd binnen het industrieel segment, de offshore windindustrie, olie en gas, en petrochemie.

Industrieel onderhoud, inspecties, laswerkzaamheden en schilderwerken (coatings), industriële reiniging op hoogte, moeilijk bereikbare locaties en besloten ruimten… in deze niche voelen wij ons thuis en jij plukt de vruchten van excellent hoogtewerk. De multifunctionele techniekers en industriële klimmers van Skyworkers staan paraat voor snelle en vakkundige interventies wereldwijd.

AANPAK

Een geslaagd project start met een jobspecifieke risicoanalyse en degelijke voorbereiding om je project zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren. De haalbaarheid en het kostenplaatje brengen we in beeld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Elke opdracht is uniek, en wij zoeken altijd de veiligste weg. Onze gecertificeerde techniekers staan hiervoor garant, dat ervaar je snel genoeg.

ONS AANBOD

Offshore & windindustrie
Inspecties
Onderhoud aan gebouwen
Onderhoud in proces & petrochemie
Besloten ruimten
Veiligheid
Skyworkers – als het correct, efficiënt en veilig moet