SKYWORKERS – LET’S MAKE IT WORK

Jouw werken op hoogte uitvoeren is voer voor specialisten. Bij Skyworkers hebben we hiervan ons vak gemaakt. Het resultaat van een bewezen track record in de offshore coatingwereld en industriële schilderwerken. Gegroeid vanuit het idee dat het bovenal veiliger en efficiënter kon.

Skyworkers is the name – we own the sky. Een jong en dynamisch team, gespecialiseerd in werken op hoogte, diepte, moeilijk bereikbare plaatsen en in besloten ruimten. Volgens een beproefd concept met industriële touwtechnieken (rope access). Getest en goed bevonden door professionele klanten in urban en industrie .

VEILIGHEID IS TOPPRIORITEIT

Het verschil maken voor jou, dat doen we met een maximum focus op kwaliteit, veiligheid en risicoanalyse. Wij schakelen factoren uit die bijkomend risico meebrengen, en dat kan kostenbesparend zijn in the end.

Onze mensen bewijzen hun meerwaarde. Stuk voor stuk vakspecialisten die zijn opgeleid tot industriële klimmers. We zijn full Irata gecertificeerd. Voeg daarbij de backbone en expertise van ons moederbedrijf Group Sky en zusterbedrijf Skyroofs, en je begrijpt dat je een duurzame partner gevonden hebt. Constructie, inspectie, schilder- en straalwerken, (de)montage, industriële reiniging… we got you covered.

PERSOONLIJKE SERVICE

Frederik ClimanCEO
+32 14 75 02 20
frederik.c@groupsky.be
Steven De SchepperCommercial & Project manager
+32 468 09 62 74
steven.ds@groupsky.be
Dorien ClimanOffice manager
+32 14 75 02 20
info@skyworkers.be
Skyworkers – als het correct, efficiënt en veilig moet